Skip to content

Beauty Truck

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om op locatie het perfecte licht te vinden om te maquilleren. Bovendien is er niet altijd een rustige plaats waar ik mijn klanten kan laten genieten.  Daarom ben ik op het idee gekomen om een camionette om te bouwen naar een beauty truck → BEAUTY ON WHEELS !

Beauty on Wheels komt aan huis over heel België.  Je kan dit busje bestellen voor een vrijgezellenfeestje, je huwelijk, een personeelsfeest, festivals & evenementen of gewoon om jezelf eens te laten verwennen…

Met de Beauty-Truck wil ik iedereen die er nood aan heeft een make-over bezorgen.  Van de gewone huisvrouw tot de drukke zakenvrouw die een belangrijk contract moet afsluiten.

Bruids make-up & haar

Beauty on Wheels komt aan huis met een Beauty Truck. U kan bij ons terecht voor een maquillage, opsteek kapsel en brushing voor uw trouwdag of een feestje.

Workshop aan huis

Workshops op maat bij jou thuis voor bvb. een vrijgezellen, een kinderfeestje of gewoon voor een gezellige namiddag. Er bestaan verschillende workshops. Make-up, gelaatsverzorging, bad hair day,…

Bedrijfsevenement

Beauty on Wheels komt jouw personeel klaarstomen voor het grote bedrijfsevent.

Vraag hier jouw persoonlijke prijsopgave aan

    Back To Top

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.