Skip to content

Semi Permanente Make-Up
Spmu

Ogen

DEEPLINER
Deepliner is een semi permanente make-up techniek die toegepast wordt met een machinale nanonaald. Door het aanbrengen van een subtiele eyeliner tussen de wimpers worden jouw ogen geaccentueerd en gaan ze groter lijken. Hierdoor krijg je een optisch voller effect van jouw wimpers.
Een eerste bijwerking (vanaf 6 weken) is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 60 procent van de kleur, na het bijwerken vervaagt 30 procent.
€195,00
EYELINER
Eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Je kan de eyeliner kiezen met of zonder een wing. Een wing is niet geschikt voor dames die afzakkende oogleden hebben.
€250,00
Deepliner boven en onder.€259,00
Eyeliner boven en onder.€350,00

Wenkbrauwen

POWDERBROWS
Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up (SPMU) voor wenkbrauwen.
Met deze techniek van semi permanente make-up wordt met een SPMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.
€345,00
Bijwerken na 6 maand tot 8 maanden (indien vette huid).€150,00
Bijwerken na 1jaar.€195,00
Back To Top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.