Ga naar hoofdinhoud
0485 29 13 30 info@beauty-on-wheels.be

Semi Permanente Make-Up
Spmu

Ogen

Deepliner
Deepliner is een semi permanente make-up techniek die toegepast wordt met een machinale nanonaald. Door het aanbrengen van een subtiele eyeliner tussen de wimpers worden jouw ogen geaccentueerd en gaan ze groter lijken. Hierdoor krijg je een optisch voller effect van jouw wimpers.
Een eerste bijwerking (vanaf 6 weken) is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 60 procent van de kleur, na het bijwerken vervaagt 30 procent.
€195,00
Eyeliner
Eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Je kan de eyeliner kiezen met of zonder een wing. Een wing is niet geschikt voor dames die afzakkende oogleden hebben.
€250,00
Deepliner boven en onder.€259,00
Eyeliner boven en onder.€350,00

Wenkbrauwen

Powderbrows
Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up (SPMU) voor wenkbrauwen.
Met deze techniek van semi permanente make-up wordt met een SPMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.
€345,00
Bijwerken na 6 maand tot 8 maanden (indien vette huid).€150,00
Bijwerken na 1jaar.€195,00

Lippen

Full lips / aquarelle lips
Semi permanente make up full lips. Hierbij worden de lippen volledig gepigmenteerd met één dezelfde kleur. Dit geeft een opfrissend effect aan de lippen. Kan naturelle of helder van kleur worden aangebracht. Lipstick effect.
Aquarelle lips of blush lips. Dit is een zeer naturelle manier van spmu. De eigen lipkleur zal nog wat doorschemeren.
€495,00
Frozen lips
Frozen lips. Hierbij wordt er eerst een donkere kleur aangebracht om vervolgens met een lichte kleur de binnenkant van de lippen opgefrist.
€400,00
Bijwerken 1,5 jaar tot 2 jaar.€300,00
Contour met fading.€395,00
Back To Top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.